آموزش کامل طرز تهیه سالاد ماکارونی برای مهمانی و مجالس

سالاد ماکارونی یکی از سالادهای مجلسی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه به عنوان سالاد استفاده می شود در بعضی مجالس به عنوان پیش غذا هم سرو می شود. البته این سالاد را می توانید به عنوان یک غذای کامل هم مصرف کنید.

ما در این دستور کامل ترین آموزش سالاد ماکارونی را آماده کرده ایم ، سالاد ماکارونی را می توانید با مواد محدودتری هم تهیه کنید. مثلا در دستور زیر در صورت تمایل می توانید هویج ، سیب زمینی و نخود فرنگی را از مواد لازم حذف کنید.

در ادامه با آموزش کامل تهیه سالاد ماکارونی در وبلاگ آشپزخانه ای به وسعت ایران زمین با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • ماکارونی فرمی 1 بسته
  • خیار شور 200 گرم
  • کالباس 300 گرم
  • قارچ 200 گرم
  • سیب زمینی پخته یک عدد متوسط
  • زیتون بدون هسته مقداری (در صورت دلخواه)
  • فلفل دلمه کوچک یک عدد (درصورت دلخواه)
  • آبلیمو و نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن مایع ویژه سالاد یکی دو قاشق
  • سس مایونز + سس هزار جزیره به مقدار لازم


دستور تهیه

ماکارونی را در آب و کمی روغن بپزید و قبل از پخت کامل ماکارونی‏ها قارچها را در آب بپزید تا کمی نرم شده و از حالت خامی خارج شود، اما نیازی به پختن کامل آن نیست.

سپس بر روی ماکارونی آبکش شده آب سرد بگیرید تا خنک شود. ماکارونی نباید له شود چون شکل خود را از دست خواهد داد.

سپس بقیه مواد شامل کالباس، فلفل دلمه، خیارشور و سیب زمینی را خرد نموده و کنار بگذارید.

در کاسه گودی، سس مایونز و سس هزارجزیره را با هم مخلوط کنید.

روغن مایع و آبلیمو و در صورت علاقه آویشن را به سس اضافه کنید و هم بزنید و مواد خشک را روی سس بریزید.

بهتر است در درست کردن اینگونه سالادها (یا سالاد الویه) در کاسه گودی، ابتدا سس را درست کنید بعد بقیه مواد را به صورت لایه لایه اضافه کنید. وقتی سس پایین باشد، در هنگام به هم زدن، بهتر به همه مواد می رسد.

در صورت علاقه می توان از زیتون نیز استفاده کرد. سپس مواد را حسابی به سس آغشته کنید و هم بزنید.

نکته 1: مواد باید سرد باشند. هرگز به موادی که گرم یا داغ هستند سس اضافه نکنید، زیرا میزان سسی که باید استفاده کنید دو برابر خواهد شد و مواد نیز به خوبی با سس آغشته نخواهند شد. پس بهتر است تا سرد شدن ماکارونی بعد از آبکش شدن، صبر کنید.

نکته 2: پس از اینکه تمام مواد با سس مخلوط شد، مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و تا زمان خوردن، در یخچال بگذارید. بهتر است روی آن را نیز سلفون بکشید.

معمولا در یک میهمانی در کنار سایر غذاهای گرم، از سالادهایی نظیر این سالاد که سرد هستند استفاده می شود.

منابع :

/ 0 نظر / 255 بازدید