طرز تهیه کباب ترک به روش خانگی

کباب ترکی

کباب ترکی یا دنر کباب یکی از غذاهای معروف کشور ترکیه است که به خاطر طعم خوب و مناسبش در تمام جهان فراگیر شده است. کباب ترکی را به دو صورت اماده می کنند. کباب ترکی با مرغ و کباب ترکی با گوشت . البته می توانید به صورت مخلوط هم کباب ترکی را اماده کنید. در ادامه با دستور طرز تهیه کباب ترکی با آشپزخانه ایرانی همراه باشید.


مواد لازم کباب ترکی

مغز ران گوساله   ۶۰۰ گرم

پیاز   ۲ عدد

قارچ   ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای   ۱ عدد

سیر   ۴ حبه

روغن مایع   ۵ قاشق غذاخوری

کره   ۳ قاشق غذاخوری

آویشن   به میزان لازم

فلفل سیاه   به میزان لازم

نمک   به میزان لازم


طرز تهیه کباب ترکی

ابتدا گوشت را تمیز می کنیم و داخل فریزر قرار می دهیم تا نیمه منجمد شود و راحت تر بتوانیم آنرا برش بزنیم. پس از اینکار گوشت را به صورت ورقه ورقه برش می زنیم و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم.

هر چقدر ورقه های گوشت نازک تر باشند کباب راحت تر می پزد و کاملا مغز پخت می شود. پیاز را رنده می کنیم و آبش را می گیریم و به گوشت ها اضافه می کنیم.

در ادامه سیرها را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن مایع ، نمک ، فلفل سیاه و آویشن به گوشت اضافه می کنیم تا گوشت طعم دار شود.

در ادامه درب ظرف را می گذاریم و برای مدت 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا گوشت استراحت کند و طعم دار شود.

پس از اینکه گوشت طعم گرفت یک تابه مناسب روی حرارت قرار مکی دهیم و کره را در تابه ذوب می کنیم. گوشت ها رد کره تفت می دهیم تا تقریبا مغز پخت شوند.

پس از اینکار قارچ ، پیاز و فلفل دلمه ای را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه تمام مواد کباب ترکی پختند ، کباب را به همراه مخلفاتش داخل نان ساندویچی ( مخصوص همبرگر ) می ریزیم ، مقداری خیار شور ، گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده اضافه می کنیم و کباب را سرو می کنیم.

/ 1 نظر / 139 بازدید